UAB „Mažeikių naftos prekybos namai“ klientams siūlo produktus terminale Vilniuje

10-01-2005  Naujienos

MAŽEIKIAI — VILNIUS  — Šiandien UAB „Mažeikių naftos prekybos namai“ pradeda didmeninę prekybą benzinais bei dyzelinu naftos produktų terminale Vilniuje, Granito g. 11. Artimiausiu metu šiame terminale bus pasiūlytas ir žymėtasis dyzelinas žemės ūkiui.

Tai ketvirtasis bendrovės didmeninės prekybos naftos produktais terminalas Lietuvoje. UAB „Mažeikių naftos prekybos namai“ jau siūlo produktus pirkėjams terminaluose Juodeikiuose (Mažeikių r.), Jonavoje ir dyzeliną Klaipėdoje. Vasario pradžioje bendrovė numato pradėti prekybą benzinais bei dyzelinu iš terminalo Panevėžyje.

Terminaluose naftos produktai yra pilami į specializuotas autotransporto priemones — benzinvežius, kuriais jie pristatomi į pirkėjų pageidaujamą vietą. Klientams pageidaujant, naftos produktų pristatymą autotransportu į kliento nurodytą vietą gali organizuoti „Mažeikių naftos prekybos namai“.

„Vienas pagrindinių mūsų strateginių tikslų — užtikrinti efektyvų naftos produktų pardavimą bei kokybišką vartotojų aptarnavimą“, — teigia UAB „Mažeikių naftos prekybos namai“ generalinis direktorius Šarūnas Kliokys. — Pradedami prekybą terminale Vilniuje mes galėsime efektyviau aptarnauti šio regiono, kuriame suvartojama daugiau kaip trečdalis visų Lietuvoje parduodamų šviesių naftos produktų, vartotojus“.

2004 metais bendrovė pardavė 3,3 mln. tonų naftos produktų, iš jų 1,6 mln. tonų — Lietuvoje.

UAB „Mažeikių naftos“ prekybos namai yra dukterinė AB „Mažeikių nafta“ bendrovė, prekiaujanti „Mažeikių naftos“ pagamintu kuru ir kitais produktais Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje bei Ukrainoje. Centrinė „Mažeikių naftos prekybos namų“ būstinė įsikūrusi Vilniuje, jos dukterinių įmonių būstinės yra Taline, Rygoje bei Varšuvoje.

Data: 2005-01-10
AB „Mažeikių nafta“