„Mažeikių nafta” tobulina naftos perdirbimo įmonę

28-03-2003  Naujienos

MAŽEIKIAI —  Kovo 30-ąją „Mažeikių nafta” ruošiasi pradėti planuotą kapitalinį remontą, kurio numatoma trukmė yra 43 dienos. Šio remonto, kurio metu numatyti įvairaus sudėtingumo projektai, tikslas yra paruošti naftos perdirbimo įmonę trejiems nepertraukiamo darbo metams iki kito remonto, taip pat atlikti paruošiamuosius darbus užbaigiant kelis svarbius modernizacijos programos projektus.

Pasak „Mažeikių naftos” generalinio direktoriaus P. Nelsono English, “šis remontas naftos perdirbimo įmonei yra unikalus. Jo metu atliksime įprastus remonto darbus, taikant moderniausiais procedūras ir tuo pat metu tęsime Modernizacijos programoje numatytuosius, kurie suteiks galimybę pagerinti mūsų bendrovės gaminamos produkcijos kokybę pagal naujausius Europos Sąjungos reikalavimus, taip pat padidins mūsų lankstumą.

Remonto darbus atliks tiek „Mažeikių naftos” darbuotojai, tiek ir specializuotos rangovų organizacijos. Planuojama, kad rangovai iš Lietuvos ir patys „Mažeikių naftos” darbuotojai atliks apie 90 procentų numatytų darbų, likusius dešimt procentų — rangovai iš užsienio valstybių.
P. Nelsonas English pastebėjo, kad „Mažeikių naftos” produkcijos vartotojai neturėtų pajusti naftos produktų tiekimo pokyčių: “Mūsų bendrovė turi sukaupusi pakankamas įvairių naftos produktų atsargas, kurių užteks visam kapitalinio remonto laikotarpiui.”

Papildoma informacija: 
Giedrius Karsokas  
AB „Mažeikių nafta”  
Tel.: (443) 9 26 08
Faks.: (443) 9 25 79
giedrius.karsokas@nafta.lt

« grįžti

 
 
 

ORLEN Grupės prekiniai ženklai