Vienintelėje Baltijos šalyse naftos perdirbimo produktų gamykloje lankysis Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda

06-10-2021

Artėjančiam dešimtmečiui AB „ORLEN Lietuva“ ir visa ORLEN grupė turi ambicingų tikslų. ORLEN2030 strategijoje numatyta verslo transformacija į naujas veiklos sritis, pažangių, aukštą pridėtinę vertę kuriančių technologijų diegimas, tvarioji energetika ir ypatingas dėmesys socialinei atsakomybei.
Siekiant aptarti artimiausioje ateityje numatomus investicinius sprendimus, šių metų spalio 8 d. į akcinę bendrovę „ORLEN Lietuva“ atvyksta Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda. Šalies vadovas vienintelėje Baltijos šalyse naftos perdirbimo produktų gamykloje susitiks su Lenkijos Respublikos vicepremjeru Jacek Sasin, koncerno PKN ORLEN prezidentu Daniel Obajtek ir AB „ORLEN Lietuva“ vadovybe.
Lietuvos Respublikos Prezidento vizito pradžia 11.00 val. Susitikimas vyks AB „ORLEN Lietuva“ pagrindiniame administraciniame pastate (adr. Mažeikių g. 75, Juodeikių k., Mažeikių raj. sav.). Komentarai žiniasklaidai apie įvykusį vizitą planuojami 13.10 val. prie pagrindinio įėjimo į naftos perdirbimo produktų gamyklos gamybinę teritoriją.
Žiniasklaidos atstovai, planuojantys atvykti į AB „ORLEN Lietuva“, prašomi iki spalio 7 d. 13 val. savo atvykimą suderinti su AB „ORLEN Lietuva“ atstove spaudai Kristina Gendvile. Registruojantis atvykimui žiniasklaidos atstovų prašome e-paštu kristina.gendvile@orlenlietuva.lt  arba mobiliuoju tel. 8 620 38049 nurodyti atvykstančių asmenų vardus, pavardes, gimimo datas ir visuomenės informavimo priemonę, kurią atstovauja.
ORLEN Lietuva inf.