„ORLEN Lietuva“ atnaujino gamybą

31-03-2007  Naujienos

„ORLEN Lietuva“ atnaujino gamybą

Akcinė bendrovė „ORLEN Lietuva“ užbaigė kompleksinio įrenginių remonto darbus ir atnaujino produktų gamybą. Remonto metu Bendrovė užtikrino visišką rinkos aprūpinimą degalais iš anksčiau sukauptų atsargų.

Per dviejų savaičių trukmės remontą buvo patikrinti ir suremontuoti įrenginiai, pakeisti panaudotas katalizatorius ir reaktorių įkrovos, išvalyti vamzdynai bei atlikta privaloma vožtuvų patikra. Šiomis dienomis vyksta paskutinio iš remontuojamų įrenginių, t.y. visbrekingo įrenginio, paleidimo-derinimo darbai.

„Per trumpą laiką atlikome visus plane numatytus darbus ir esame visapusiškai pasirengę didžiausiam degalų vartojimo sezonui“, – sakė AB „ORLEN Lietuva“ generalinis direktorius Krystian Pater.

Didelės darbų apimties ir nedidelės trukmės remontui Bendrovė pasirengė kruopščiai suplanavusi visų remonto darbų eigą. Gamyklos teritorijoje Mažeikiuose 17 dienų dirbo apie 1200 darbuotojų iš 32 Lietuvos, Lenkijos, Vokietijos ir Rusijos rangovinių bendrovių.