Konferencijos dėmesio centre – inžinierius

15-04-2010  Naujienos

Akcinės bendrovės „ORLEN Lietuva“ naftos perdirbimo produktų gamykloje vyko konferencija „Inžinierius chemijos pramonėje: šiandien ir rytoj“. Konferencijos organizatorius – Lietuvos chemijos inžinierių draugija, kuri savo rengiamoms konferencijoms tradiciškai renkasi vieną iš šios srities pramonės įmonių.

Didžiausioje Lietuvos chemijos pramonės įmonių – bendrovėje „ORLEN Lietuva“ įvykusiame renginyje kalbėta apie inžinierių chemijos pramonei rengimo perspektyvas, pramonės ir universitetų sąveiką, inžinieriaus vaidmenį gamykloje, inžinieriaus santykį su aplinkosauga, inžinierių darbo užmokestį, dalyvavimą profsąjungų veikloje, taip pat ir inžinieriaus asmenybę – jo mitybos ir sveikatos ypatumus.

Konferencijoje dalyvavo Lietuvos chemijos pramonės įmonių vadovai ir inžinieriai, Švietimo ir mokslo ministerijos, mokslo įstaigų ir profsąjungų atstovai.

Pasak konferencijos sumanytojo, Lietuvos chemijos inžinierių draugijos vicepirmininko Juozo Čiupailos, vienas iš konferencijos tikslų – puoselėti šios srities inžinieriaus prestižą, prisimenant, kad Lietuvos materialinę ir dalinai dvasinę kultūrą kūrė ištisos įvairių sričių inžinierių kartos.

« grįžti

 
 
 

ORLEN Grupės prekiniai ženklai