AB „Mažeikių nafta” remia Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę Pekino olimpinėse žaidynėse

27-07-2008  Naujienos

Sekmadienį AB „Mažeikių nafta“ pasirašė Lietuvos vyrų rinktinės rėmimo 2008 metų sezonui sutartį su Lietuvos krepšinio federacija.

„Šiais metais mūsų krepšininkų draudimas Olimpiadoje ypač brangus. „Mažeikių naftos“ paramos dėka išsprendėme šią problemą.Tikiu, kad ir kitais metais, kada vyks Europos čempionatas Lenkijoje, ant mūsų vyrų rinktinės marškinėlių bus „Mažeikių naftos“ logotipas“, — po pasirašymo ceremonijos pasakė LKF prezidentas Vladas Garastas.

Rėmimo sutartis buvo pasirašyta neįprastoje aplinkoje — vienoje „Orlen Lietuva“ degalinėje Vilniuje, Nemenčinės plente. Ceremonija vyko specialios akcijos metu — klientai, kurie degalinėje pirko „Verva“ benziną, galėjo gauti nemokamus bilietus į Lietuvos rinktinės rungtynes su Suomijos rinktine.

„Neatsitiktinai tokiai ceremonijai pasirinkome vieną iš mūsų degalinių. Lietuvoje visi pila į savo mašinų bakus  Mažeikių degalus. Ir visi Lietuvoje serga krepšiniu. Tai simboliška“, — pasakė „Mažeikių naftos“ generalinis direktorius Marekas Mroczkowskis. Jis palinkėjo mūsų krepšininkams tiek daug energijos ir jėgų, kiek jų turi mašinos, važinėjančios su „Verva“ degalais. M. Mroczkowskis sakė neabejojąs, kad Lietuvos rinktinė grįš iš Pekino su medaliu.

« grįžti

 
 
 

ORLEN Grupės prekiniai ženklai