AB „Mažeikių nafta“ pratęsė sėkmingą bendradarbiavimą su Lietuvos krepšinio lyga

23-09-2004  Naujienos

VILNIUS — Šiandien AB „Mažeikių nafta“ ir Lietuvos krepšinio lyga (LKL) sutarė pratęsti prieš metus užsimezgusį sėkmingą bendradarbiavimą. AB „Mažeikių nafta“, įsteigianti taurę 2004–2005 m. sezono pirmosios vietos laimėtojui bei prizinį fondą, skiria LKL 1 mln. Lt. Oficialus LKL čempionato pavadinimas — „LKL — „Mažeikių naftos” taurė“.

Pasak AB „Mažeikių nafta“ generalinio direktoriaus P. Nelson English, „atsižvelgdama į sėkmingą bendradarbiavimą su LKL praėjusiais metais bendrovė nusprendė ir šį 2004–2005 m. sezoną remti Lietuvos krepšinį. Geri finansiniai AB „Mažeikių nafta“ rezultatai leidžia mums skirti tam reikalingas lėšas. Mes žinome, koks Lietuvai yra svarbus krepšinis, ir kartu su LKL tikimės, kad ši sporto šaka taps dar patrauklesnė“.

„Mes didžiuojamės šalies rinktinės pasiekimais 2004 m. Olimpinėse žaidynėse ir linkime jai sėkmės. AB „Mažeikių nafta“ džiaugiasi galėdama paremti šią tradiciją“, — pridūrė P. Nelson English.

LKL direktorius Linas Gilys pažymėjo, kad „AB „Mažeikių nafta“ užtikrino stabilų 2004–2005 m. sezoną. Dirbdami kartu mes prisidedame prie krepšinio populiarinimo Lietuvoje, o mūsų bendromis pastangomis ši sporto šaka taps dar populiaresnė ir stiprins krepšinio tradicijas Lietuvoje“.

Data: 2004-09-23
AB „Mažeikių nafta“