Žemės ūkiui skirtu dyzelinu jau prekiaujama Jonavos terminale

12-01-2005  Naujienos

MAŽEIKIAI — VILNIUS  — UAB „Mažeikių naftos prekybos namai“ pradeda didmeninę prekybą žemės ūkiui skirtu dyzelinu terminale Jonavoje (Pramonės g. 38 / Jonalaukio g. 1).

Ūkininkai žymėtojo dyzelino gali taip pat įsigyti terminale Juodeikiuose (Mažeikių r.).,  juo numatoma prekiauti ir terminale Vilniuje (Granito g. 11).

„Prekiaudami kokybišku žymėtuoju dyzeliniu terminaluose Vilniuje ir Jonavoje galėsime efektyviau tiekti pavasario darbams taip reikalingą produkciją“, — sako UAB „Mažeikių naftos prekybos namai“ generalinis direktorius Šarūnas Kliokys. — Tuo pačiu Vilniaus ir Jonavos bei aplinkinių rajonų ūkininkams padėsime sumažinti transportavimo kaštus“.

Terminaluose žemės ūkiui skirtas dyzelinas yra pilamas į specializuotas autotransporto priemones, kurioms pristatomas į pirkėjų pageidaujamą vietą. Ūkininkams pageidaujant, žymėtojo dyzelino pristatymą autotransportu į nurodytą vietą gali organizuoti „Mažeikių naftos prekybos namai“.

UAB „Mažeikių naftos“ prekybos namai yra dukterinė AB „Mažeikių nafta“ bendrovė, prekiaujanti „Mažeikių naftos“ pagamintu kuru ir kitais produktais Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje bei Ukrainoje. Centrinė „Mažeikių naftos prekybos namų“ būstinė įsikūrusi Vilniuje, jos dukterinių įmonių būstinės yra Taline, Rygoje bei Varšuvoje

Data: 2005-01-12
AB „Mažeikių nafta“