Akcinė bendrovė „ORLEN Lietuva" tapo generaline Regionų krepšinio lygos rėmėja

21-11-2018  


RKL logo.jpg
Didžiausia komandų skaičiumi ir geografija krepšinio lyga Lietuvoje – RKL – turi naują generalinį rėmėją.  Juo oficialiai tapo Akcinė bendrovė „ORLEN Lietuva”.

„Simboliška, kad savo veiklas susieja du stambiausi verslo ir krepšinio sričių subjektai”, – teigė lygos generalinis direktorius Aleksas Makulavičius, – „AB „ORLEN Lietuva“ yra didžiausia Lietuvos verslo įmonė ir jos prisijungimas prie Regionų krepšinio lygos – garbingas mūsų darbo įvertinimas. Esame be galo dėkingi, kad tokie solidūs rėmėjai tiki mūsų organizacija”.

„Bendradarbiavimas su Regionine krepšinio lyga yra prasmingas net keliais aspektais: lyga apima bene visus Lietuvos miestus ir rajonus, suteikia puikias sąlygas jauniesiems žaidėjams būti pastebėtais ir integruotis į suaugusiųjų krepšinį, be to, RKL varžybos – puiki galimybė krepšiniu džiaugtis kartu su visa Lietuvos krepšinio bendruomene, o tai atspindi, jog AB „ORLEN Lietuva” rūpi ne tik vedantys Lietuvos krepšinio klubai, bet ir krepšinio talentų ištakos”, – teigė vienintelę Baltijos šalyse naftos perdirbimo produktų gamyklą valdančios bendrovės generalinis direktorius Michal Rudnicki.

Regionų krepšinio lyga taip pat pristatė naują organizacijos ženklą.

Akcinė bendrovė „ORLEN Lietuva“ yra viena žinomiausių ir itin didelę įtaką Lietuvos ekonomikai darančių bendrovių. Didžiausia šalies mokesčių mokėtoja, taip pat bendrovė pagal pajamas ir viena stambiausių eksportuotojų daug dėmesio skiria sporto rėmimui. „ORLEN Lietuva“ yra pagrindinė Kauno „Žalgirio”, Nacionalinio moterų krepšinio centro, Mažeikių krepšinio klubo „Ereliai” bei vienas didžiausių Panevėžio „Lietkabelio” krepšinio klubo rėmėjų.

 
 
 

ORLEN Grupės prekiniai ženklai