Pasirašyta nauja „ORLEN Lietuvos“ darbuotojų Kolektyvinė sutartis

20-08-2014  Naujienos

​„ORLEN Lietuvos“ ir Naftininkų profesinės sąjungos atstovai pasirašė naują Kolektyvinę sutartį, kuriai prieš tai pritarė bendrovės valdyba ir Darbuotojų konferencija.

Darbdavių ir darbuotojų atstovai derybose dėl naujosios „ORLEN Lietuvos“ Kolektyvinės sutarties sutarė dėti abipuses pastangas dėl naftos perdirbimo produktų gamyklos ateities. Įvertinus dabartines bendrovės galimybes, į naująją sutartį buvo įtrauktos darbuotojams svarbios socialinės naudos. Ši Kolektyvinė sutartis galios iki 2015 m. pabaigos.

„Derybų su mūsų socialiniais partneriais metu nuolat atsižvelgėme į išsakytus pageidavimus, teikėme visą informaciją apie bendrovės finansinę padėtį, išorine ir vidines priemones jai pagerinti. Todėl pasiektas atsakingas kompromisas apima abiejų pusių įsipareigojimus siekti geresnių veiklos rezultatų ir darbo sąlygų“, - sakė „ORLEN Lietuvos“ generalinis direktorius Ireneusz Fąfara.

Naujoji kolektyvinė sutartis buvo patvirtinta specialiai surengtoje „ORLEN Lietuvos“ Darbuotojų konferencijoje, kur jai pritarė dauguma bendrovės darbuotojų. Tą pačią dieną sutarčiai pritarė ir „ORLEN Lietuvos“ valdyba.
 

 
 
 

ORLEN Grupės prekiniai ženklai